Hoppa till innehåll

PODCAST PRODUCER 

Tjejtidningstrippen

I tjejtidningstrippen tar komikerna Johanna Samuelson och Jessica Karlén med oss på en riktig nostalgitripp i gamla tjejtidningar från 90-talet.  Med humor dyker de ned i vilka trender och vilka kändisar som var hetast och vilka frågor och svar som fanns i expertspalterna. Häng med och återupplev 90-talet! Lyssna varsomhelst i alla kanaler här!

 

 

Moderådet

Vad fan har du på dig? Välkomna in i huvudet på Annie Lindblad och Jessica Karlén.  En humoristisk podcast med mode på agendan. Bland annat behandlas kostymen och Stefan från Handelsbanken ska på fest. Varför är det så svårt för män att knyta slips? Vi pratar om arbetarsockor, horstövlar och DHL. Vi har varit på Sveriges bäst klädda man gala och Jessica har tagit pulsen på Sveriges bäst klädda man Daniel Hallberg. Lyssa här på iTunes.

 

Ta det inte personligt

Ett podcastprojekt i 52 delar om att vara 30, singel, sökande och vilja ha allt. Det pratas om framtid, självkänsla, självförtroende, dejting och standup, av och med Jessica Karlén och Rosanna Smeds. Lyssna här på iTunes.


 

 Guest Appearances

Äkta spåman

I Äkta-Spåman-podcast låter konstnären Linda Spåman tarot-korten leda vägen och berätta om framtiden i magiska möten med modiga människor. En HawkWind and Fire production av och med Linda Spåman, Henric Strahl och Håkan Westesson

I avsnitt 11 av Äkta Spåman podcast möter vi komikern Jessica Karlén som berättar om att våga välja mellan kärlek och rädsla och om att på riktigt våga befinna sig i verkligheten. Men Jessica själv verkar befinna sig någonstans i mitten...

Visdomsjakten

Det här med personlig utveckling och samhällsförändring, kan det i själva verket vara så enkelt som att skratta lite mer och ha ett lekfullt och kreativt förhållningssätt till livet? Det misstänker 32-åriga Yechidah Jessica Karlén - filosof, komiker och konstnär. Hon har stått på standupscenen till och från i över 12 år nu, undersökt samband mellan humor och demokrati och nördat ner sig i varför vi skrattar. Hon är också precis i startgroparna att starta en egen cirkus. Välkomna till ett avspänt samtal om allt ifrån minimalism till attraktionslagen, balansen mellan att att vara sig själv och finnas till för andra, om skrivande, sociala medier, lek, skratt och humor.

Palmemordspodden

Avsnitt 40 av Palmemordspodden, en podcast om Palmemordet. Det pratas om konspirationer med en verklig expert på ämnet. Komikern Jessica Karlén blev utplockad ur Big Brother-huset för några år sedan när hennes hjärna började snurra lite för snabbt med olika konspirationsteorier. Förutom övervakningsbaserade dokusåpors inverkan på psyket pratas det också om att lyckas i Los Angeles, att gå på comedy-kurs hos scientologerna, och den hårfina gränsen mellan storhetsvansinne och självinsikt. Som om det inte vore nog så försöker vi också lösa Palmemordet med hjälp av tarotkort. (Spoiler: Det går sådär.)

Hänt på Restaurang

Hänt På Restaurang-podden gästas av komikern Jessica Karlén! Tillsammans återgår vi till ett av våra favoritämnen, kärlek på krogen! Vi pratar om hur man enklast raggar på en bartender, tips på vad man kan göra när en relation mellan kollegor tar slut och fantasifulla sätt att lösa fem-i-tre-ragget.

Hänt På Restaurang är en pod om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen!

Dumma idéer

Veckans gäst är föredetta  bloggaren, nuvarande komikern och kommande författaren Jessica Karlén.

Dumma Idéer är en hommage till de dumma idéerna! Varje vecka bjuder komikerna Isak Jansson och Thomas Eriksson in en kreativ människa som får berätta om sina dummaste idéer. Dessa bedöms och analyseras för att påvisa att även en dum idé kan ha goda kvalitéer. 

Dela med dig med Dillner

Åh så fint och naket det blir när jag gästas av komikern och klokskapet Jessica Karlén. Temat är verklighetsflykt och uppgifterna innefattar såväl manligt som omanligt och första kärlekar. Hoppas ni ska gilla det. Uppåt & framåt!

20 frågor: Avsnitt 17

VI träffar komikern, vanlifern, kulturpersonligheten Jessica Karlén och hon ställer 20 frågor

20 frågor: avsnitt 23

I veckans avsnitt gästas vi av komikern och musikern Jessica Karlén. Det är kanske det djupaste avsnittet hittills och ett hastighetsrekord på 20 frågor som kommer gå till historien.