PODCASTS

Alla hatar Södermalm

En podcast med Alicia Högfors Lindståhl och Carolina Oscarsson. Podcasten du inte visste att du behövde om Sveriges ängsligaste ö. Den trendkänsliga, leverformade gentrifieringsblåsan som vi kallar Södermalm slutar aldrig att vara aktuell. Har du precis flyttat till storstan? Eller kanske bott här i 47 generationer? Minns du också när en kaffe kostade mindre än 45 spänn? Plugga in å lyssna här på iTunes, och ta reda på varför alla hatar Södermalm.

Ta det inte personligt

Ett podcastprojekt i 52 delar om att vara 30, singel, sökande och vilja ha allt. Det pratas om framtid, självkänsla, självförtroende, dejting och standup, av och med Jessica Karlén och Rosanna Smeds. Lyssna här på iTunes.

Moderådet

Vad fan har du på dig? Välkomna in i huvudet på Annie Lindblad och Jessica Karlén.  En humoristisk podcast med mode på agendan. Bland annat behandlas kostymen och Stefan från Handelsbanken ska på fest. Varför är det så svårt för män att knyta slips? Vi pratar om arbetarsockor, horstövlar och DHL. Vi har varit på Sveriges bäst klädda man gala och Jessica har tagit pulsen på Sveriges bäst klädda man Daniel Hallberg. Lyssa här på iTunes.