Hoppa till innehåll

Succé: Standupworkshop i Alby 16 maj

”Det bästa med workshopen var att jag fick träffa så mycket fina människor och testa stand up framför folk för första gången.”

Sofia Collin, 26

Bra och inspirerande skrivövning med fokus på ärlighet/hitta egna erfarenheter att bygga material på. Teoridelen var tydlig och lätt att hänga med i, och gav verktyg som var enkla att applicera på sitt eget skrivande – det blev lätt att komma igång och börja skriva skämt utifrån sitt eget material. Toppen!

”You’re the best. Thank you for making this possible.”

Jonna Tetzlaff, 35

”Ni båda Jessica och Kathryn var superduktiga. Ni var både proffsiga och kunniga, och samtidigt ni satte den avslappnade och varma stämningen i rummet som gjorde att jag kände mig bekväm och som att jag faktiskt skulle kunna göra det här. Bra övningar och presentationen var intressant och matnyttig.”

Stina Eriksson, 32

Tack till Kreativa fonden i Botkyrka kommun som gjorde denna workshop möjlig!

Den 16 maj hölls en standupworkshop på Loftet på Subtopia i Alby arrangerad av FunnySwedishGirl Productions och Foxy Comedy Club.

”It was really nice! My first time in Alby, quite far for me from Hässelby but so worth it.”

Noah Linkrans, 25

CEO Jessica Karlén och grundaren av Foxy Comedy, Kathryn LeRoux höll en workshop i standup för nyfikna och nybörjare. Nykomlingar och etablerade komiker var välkomna att jobba på material och träffa andra människor i och skapa sammanhållning i vårt stand-upcommunity.

”I liked that the workshop was challenging in the way that you got to stand in front of a mic and speak in front of other participants, that it was both practical and theoretical and that it felt open and supportive.”

Noah Linkrans, 25

Från 18:00-20:00 hölls en workshop. Och mellan kl. 20:00-21:00 blev det en liten show för deltagarna som som ville testa och köra inför varandra. Deltagarna bjöd själva in vänner och familj till showen kl 21:00. (Evenemanget hölls både på engelska och svenska).

”Det var väldigt kul att bara träffa alla där. Sen så var det även väldigt intressant att lyssna på alla när de framförde sina anteckningar om saker de älskar/hatar/oroar sig för/är stolta över och se hur alla framförde sina anteckningar samt hur anteckningarna kunde bli väldigt komiska när man ändrade lite. Några anteckningar var även roliga utan att man ändrade någonting.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.