Hoppa till innehåll

PRESSMEDDELANDE: Queen and Sober till Linköping Comedy Festival

Linköping Comedy Festival är tillbaka!

Mer info/Biljetter

www.lkpghaha.se

”Mellan den 7-9 november presenteras en rad ovanliga shower på ovanliga platser. I år återvänder Linköping till rötterna och fokuserar på det lokala och annorlunda. Den 9:e november, med ett stort TACK! till Mannersons och det f.d. Galleri Blå på St. Larsgatan; en liten lokal som är perfekt för en Fringe Double Bill.

Klockan 19 börjar kvällen med tre lokala komiker och Stand Up från Slätten – Anton Forsberg från Beta Comedy, Ben Kersley från LKPG HA HA! och fresh från sin nationella turné Diyari Mahmoud.

En timme med lokala tokigheter.

Kl21 intar Kisa-födda komikern Jessica Karlén scenen med Queen and Sober, som har setts på Edinburgh Fringe Festival, Manchester Women in Comedy och Lund Comedy Festival. Jessica har även uppträtt över hela Europa och Sydafrika.

OBS! ”Queen and Sober” is performed IN ENGLISH

A raw and unfiltered musical comedy show, tackling difficult and often taboo subjects. Swedish comedian Jessica Karlén will be delving into the world of drugs, dicks, and addiction, offering a relatable and hilarious take on the ups and downs of recovery and mental illness. Dicks and men – topics that are sure to make you laugh (and maybe even cringe a little). Jessica doesn’t hold back when it comes to discussing (or singing about) the male anatomy, offering a fresh and humorous take on everything from blue balls to female ejaculation.

https://billetto.se/e/queen-and-sober-biljetter-880803?utm_source=billetto+advertising&utm_medium=share&utm_campaign=eventpage+share&utm_content=2ALL

Linköping Comedy Festival framföras med stöd från Linköping Kommun Event Group

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.